Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică "După ce m**e mi-ai dat, s**e-o" - Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților, chiar de la PUPITRUL din care prezida ședința instituției (VIDEO)

"După ce m**e mi-ai dat, s**e-o" - Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților, chiar de la PUPITRUL din care prezida ședința instituției (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: România Curată Politică

Se pare că ciuntirea Legilor Justiției este o activitate deosebit de stresantă pentru parlamentarii PSD. Ceea ce-ar putea fi un soi de ”explicație” pentru înjurăturile trântite de Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților, chiar de la pupitrul forului.

Vlase a prezidat lucrările Camerei Deputaților de miercuri, când coaliția PSD-ALDE a forțat adoptarea legii privind statutul magistraților și proiectului de modificare a Legii ANI. În zadar, căci opoziția USR din plen și protestele oamenilor din afara Palatului Parlamentului au făcut ca, după 13 ore de așa-zise dezbateri, votul final să fie amânat pentru o ședință viitoare. (Detalii AICI)

Parlamentarii puterii au ținut-o din scandal în scandal, iar vedeta zilei părea să fie senatorul PSD Șerban Nicolae, care a jignit-o grosolan pe deputata USR Cosette Chichirău. (Detalii AICI) Se pare, însă, că acesta are concurență serioasă chiar în propriul partid, căci Gabriel Vlase l-a înjurat pe deputatul USR Ionuț Moșteanu, chiar de la pupitrul de la care prezida ședința, uitând microfonul deschis. Momentul a fost surprins de jurnaliștii Realitatea TV.

Ionuţ Moșteanu: După următoarea, iau și eu o pauză?

Gabriel Vlase: După ce m... mi-ai dat, s...o.107 , 108... Mai avem două ore și terminăm. 109, 110. Voturi împotrivă?!

"După ce m**e mi-ai dat, suge-o" - Gabriel Vlase, vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților

Iar jurnalistul Mircea Marian a ascultat un alt moment, în care același Vlase mai trântea o înjurătură, de data aceasta râzând.

”Deschid site-ul Camerei Deputaților, ca să mă uit pe transmisia live, să văd cum merge cu legile Justiției. Se numără voturile, iar presedintele de ședință,

Gabriel Vlase ot PSD, spune: “Ne, p**a!” Și îl ia râsul. Microfonul era deschis, s-a auzit clar - am niște căști Beyerdynamic foarte bune. 

Omul nu înjura, ăsta e limbajul lui curent, de zi cu zi...

Ce huligani...”, a scris Mircea Marian, pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Vlase,   Camera Deputaților,   înjurături,   insulte
 
 
Loading...