Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică După cutremure în lanț, gălățenii s-au trezit cu sulf în fântâni: Specialiștii fac verificări (VIDEO)

După cutremure în lanț, gălățenii s-au trezit cu sulf în fântâni: Specialiștii fac verificări (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Locuitorii din satul Izvoarele, judeţul Galaţi, unde de o săptămână cutremurele se ţin lanţ, s-au trezit cu sulf în fântâni. Oamenii sunt speriaţi la gândul că un nou seism s-ar putea produce oricând. Ei au văzut că, pe dealurile din zonă, au apărut crăpături în pământ.

„Ieri a apărut în fântâni. Astăzi vine o comisie de la Galați, trimisă de de Directia de Sănătate Publică. Se vor lua probe din fântâni”, a declarat Emil Dragomir, consilier în comuna Slobozia Conachi.

Oamenii sunt speriaţi la gândul unui nou cutremur şi văd cum pereţii caselor se crapă tot mai mult din cauza seismelor, care parcă nu se mai opresc.

Specialiştii le dau parţial dreptate oamenilor care spun că nu poate fi vorba doar de cutremure.

„Părerea mea este că e un fenomenn natural 90 la sută. Cel 10 la sută se referă la faptul că apar cutremure induse, din cauza unor activități umane, să zicem”, a spus directorul INFP, Mircea Radulian.

Gălățenii s-au trezit cu apă sulfuroasă în fântâni, după cutremurele în lanț
Embed:Citeşte mai multe despre:   Galati,   cutremure,   sulf in fantani
 
 
Loading...