Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Electricianul Chiriță a fost numit șef la ANRE pentru a prinde un loc de deputat "bomba sexy" a lui Dragnea. Imagini cu cei doi în cămin în Regie (FOTO, VIDEO)

Electricianul Chiriță a fost numit șef la ANRE pentru a prinde un loc de deputat "bomba sexy" a lui Dragnea. Imagini cu cei doi în cămin în Regie (FOTO, VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Deputatul PSD Dumitru Chiriță a fost instalat, miercuri, de către Parlament, prin vot, în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Reglementare în Energie (ANRE). Numirea acestuia a șocat, deoarece CV-ul acestuia este unul modest, din care se remarcă ocupația de bază de electrician, și pentru că deputatul nici nu este un membru al important al partidului ca să justifice această importantă avansare în carieră.

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob vine însă cu o teorie interesantă privind adevăratul motiv al numirii acestuia la ANRE. O dată cu instalarea în funcție, Dumitru Chiriță își vacantează poziția de deputat, iar astfel următorului candidat de pe lista PSD din județul în care a fost ales noul șef ANRE, și anume Constanța, va ajunge în Parlament. Iar noul deputat va fi nimeni altul decât o apropiată a lui Liviu Dragnea, Şeila Abdulamit, tânără prezentată de presă drept "ultima feblețe" a liderul PSD.

Tânără Șeila a apărut prima dată în spațiul public în decembrie 2015 când Liviu Dragnea a mers într-o vizită într-un cămin din Regie pentru a revedea locul unde a fost cazat pe vremea când era student la Politehnica.

Cu ocazia acestei vizitei, Liviu Dragnea a mers chiar în camera Șeilei și a postat un filmuleț pe Facebook cu momentul vizitei în care socializează cu tânără și alți colegi și colege. Iar de aici, a început și ascensiunea politică a tinerei tătăroaice care este pe cale acum să ajungă parlamentar la doar 26 de ani.

Vizita lui Liviu Dragnea într-un cămin din Regie

 

 

Citeşte mai multe despre:   Șeila,   PSD,   ANRE,   Dragnea,   deputat
 
 
Loading...