Elena Udrea: Este o stare de non combat între primii doi candidați în sondaje
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Elena Udrea: Este o stare de non combat între primii doi candidați în sondaje

Elena Udrea: Este o stare de non combat între primii doi candidați în sondaje

Un articol de: -
Foto:B1TV Politică

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că în campania electorală pentru alegerile prezidențiale nu se întâmplă nimic, lipsește competiția și că există o stare de non combat între Victor Ponta și Klaus Iohannis.

”Este o stare de non combat între primii doi candidați în sondaje. Victor Ponta și Klaus Iohannis nu sunt în competiție pentru Președinție, dimpotrivă, formează un tandem. Explicația este simplă, cei doi sunt candidații USL. USL există și va exista și după noiembrie 2014 dacă unul dintre cei doi va ajunge președintele României. Avem un punct de vedere clar al domnului Iohannis, care spune că  dacă va ajunge președinte îl va păstra pe Victor Ponta premier. Sunt convinsă că dacă domnul Victor Ponta va ajunge președinte va guverna împreună cu domnul Klaus Iohannis”, a declarat candidatul PMP la Prezidențiale.

Elena Udrea l-a provocat pe candidatul ACL la o confruntare pentru a arăta cine este adevăratul candidat al dreptei și a pornit un cronometru pe care îl va opri când Iohannis va anunța că acceptă confruntarea.

”Îl provoc pe Klaus Iohannis la o confuntare în fața electoratului pentru a arăta cine este adevăratul candidat al dreptei, adevăratul candidat al opoziției. Domnul Iohannis nu reprezintă elecoratul de opozitie la PSD așa cum în mod fals spune că reprezintă electoratul dreptei. Fără structura ACL-ului în spate domul Iohannis este un candidat fără valoare. Un candidat care nu ar avea voturi în spate dacă nu ar avea voturile aduse de cele două structuri politce. Am auzit despre dânsul că nu este un susținător al statului de dprept, că nu îi pasă dacă ÎCCJ va da un verdict sau altul în cazul de incompatibilitate în care se judecă. Că nu îi pasă că a aruncat într-o aventură electorală două partide politice, acceptând să candideze deși avea un dosar de incompatibilitate pe rol, dar nu mă aștept să îi fie frică să vină într-o dezbatere cu mine”, a mai spus Elena Udrea.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea
 
 
Loading...