Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fifor, despre revenirea "penalilor" în Guvern: "Cred că suntem într-o ţară în care funcţionează..."

Fifor, despre revenirea "penalilor" în Guvern: "Cred că suntem într-o ţară în care funcţionează..."

Un articol de: -
Politică

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor, care deține și portofoliul Apărării, s-a arătat și el favorabil ideii ca persoanele care au probleme cu legea să poată face parte din Guvern.

Întrebat dacă este normal ca în viitorul Guvern să fie loc şi pentru miniştri cu astfel de probleme, Mihai Fifor a declarat luni că un om este vinovat în momentul în care o decizie judecătorească definitivă şi irevocabilă stabileşte acest lucru.

"Nu cred că suntem într-o astfel de situaţie şi, până la urmă, eu am spus-o de fiecare dată şi vă rog să mă credeţi, subliniez lucrul acesta, eu cred că suntem într-o ţară în care funcţionează prezumţia de nevinovăţie şi daţi-mi voie să cred cu tărie în acest lucru. Până la urmă, un om este vinovat în momentul în care există o decizie judecătorească definitivă şi irevocabilă. Până atunci, este o chestiune care ţine de instanţe şi de proceduri specifice instanţelor judecătoreşti", a afirmat el, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Național al PSD, potrivit Agerpres.

Fifor a menţionat că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD a fost analizată îndeplinirea programului de guvernare, apreciindu-se că au fost atinse obiectivele propuse: "În primul rând s-a analizat modul în care acest program a fost realizat în 2017 şi noi credem că ne-am atins obiectivele. Desigur că sunt lucruri care au fost ridicate de colegi, privind adăugiri care se pot face programului de guvernare. Împreună cu premierul desemnat, doamna Viorica Dăncilă, s-a convenit că aceste propuneri continuă să vină către dumneaei, pentru ca împreună cu colegii implicaţi în programul de guvernare să putem să venim cu o variantă cât se poate de bună în Parlamentul României".

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că membrii partidului cercetaţi penal vor putea face parte din noul Cabinet, precizând că PSD a decis să îşi facă Guvernul şi "nu alte instituţii" (DETALII AICI).

Citeşte mai multe despre:   penali,   guvern
 
 
Loading...