Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Floriiin Călineeeescu: Livulică, am înţeles de ce nu ai vizitat DNA-ul vineri

Floriiin Călineeeescu: Livulică, am înţeles de ce nu ai vizitat DNA-ul vineri

Un articol de: -
Politică

Doamnelor şi domnilor, Floriiin Călineeeescu postează din nou, memorabil, pe contul său de Facebook. Într-un mesaj adresat marţi liderului PSD Liviu Dragnea, cunoscutul actor şi prezentator tv abordează cel mai fierbinte subiect politic al momentului – anchetarea lui Liviu Dragnea de către DNA.

Astfel, Călinescu afirmă că Drgnea a evitat să se prezinte vineri la DNA pentru a apărea cu o imagie curată la congresul tinerilor social-democraţi, care a avut loc în weekend.

“Nu puteai să mergi în mijlocul micilor pesedişti, în cârca cu ditamai mortul teldrum, pe care tu îl socoteai îngropat bine mersi” – susţine, băşcălios, Călinescu.

Pe aceeaşi linie de o cruntă ironie, Călinescu îşi continuă tirada mulţumindu-i lui Victor Ponta pentru acţiunile de subminare a lui Dragnea în cadrul PSD:

“Bă, nene, dar tocmai victoraş să se repeadă la beregata ta, atât de încercată de jugul a ceea ce tu crezi că e politica, e peste orice perversă plăcere pe care mi-o puteam imagina. 
Pentru aceste orgasme, intelectuale, bineînţeles, victoraş, eu îţi mulţumesc.”

 

Citeşte mai multe despre:   DNA,   Dragnea,   Florin Călinescu
 
 
Loading...