Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Iohannis ar putea fi chemat să dea explicații parlamentarilor, în comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Dragnea: Dacă o astfel de audiere ar fi importantă, de ce nu?

Iohannis ar putea fi chemat să dea explicații parlamentarilor, în comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Dragnea: Dacă o astfel de audiere ar fi importantă, de ce nu?

Un articol de: -
Foto: Evz Politică

Președintele Klaus Iohannis ar putea fi chemat la audieri în comisia ce se va constitui pentru anchetarea alegerilor din 2009. Și asta pentru că, în acea perioadă, Iohannis a fost propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru, deci ar putea da informații importante despre cum au evoluat lucrurile.

Întrebat dacă este posibil ca Iohannis să fie chemat în fața parlamentarilor, Liviu Dragnea a răspuns: ”În primul rând, mă interesează să se rectifice obiectivele comisiei, să se modifice regulamentul, această decizie fiind generată de, zic eu, o prestație jenantă a Parchetului General, care a decis să înceapă o anchetă penală pe niște fapte prescrise, apoi a venit cu o modificare. Nu e în regulă ca Parchetul General să se joace așa. O comisie nu e bătaia de joc a nimănui”. 

La insistențele jurnaliștilor, șeful PSD a precizat: ”dacă comisia va ajunge la concluzia că o astfel de audiere e importantă, nu văd de ce nu”. 
 

Citeşte mai multe despre:   Iohannis,   dragnea,   audiere,   comisie parlamentara,   alegerile din 2009
 
 
Loading...