Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Iohannis atacă din nou guvernul: Toată lumea e împotriva modificărilor fiscale. Asta ar trebui să le dea de gândit (VIDEO)

Iohannis atacă din nou guvernul: Toată lumea e împotriva modificărilor fiscale. Asta ar trebui să le dea de gândit (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Președintele Klaus Iohannis a lansat luni, un nou val de critici la adresa guvernului, în contextul în care ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a anunțat că ordonanța de urgență privind modificarea Codului fiscal va intra în ședința de Guvern de miercuri. 

Iohannis atacă din nou guvernul: Toată lumea e împotriva modificărilor fiscale. Asta ar trebui să le dea de gândit

Iohannis a subliniat că în cazul acestei ordonanțe de urgență este nevoie de ”evaluări serioase”, ”un studiu bine fundamentat” și că este inoportună implementarea acesteia de la începutul anului viitor. 

”Cred că vă amintiți că mi-am arătat întregul scepticism față de anunțatele modificări în legislația fiscală. Am numit acest comportament al PSD o țopăială fiscal-bugetară și tot ce am auzit îmi confirmă că evaluarea mea a fost cât se poate de exactă. Aș fi preferat să văd azi un guvern hotărât să facă evaluări serioase. 

Nu am văzut așa ceva. Am văzut întâlniri tot între aceiași politicieni care au venit cu aceleași opinii. 

Am văzut că în afară de inițiatori toată lumea este împotriva acestor modificări. Cred că trebuie să dea de gândit oricui care dorește să facă modificări atât de ample și vede că nu vrea nimeni să meargă pe aceeași linie. 

Cred că s-ar impune o amânare semnificativă, un studiu foarte bine fundamentat. 

Este total inoportun să se țintească ca și dată de implementare 1 ianuarie 2018”, a declarat Klaus Iohannis

Întrebat ce mai poate face președintele României în cazul în care se va adopta ordonanța de urgență, Iohannis a răspuns: ”Vom vedea ce se va întâmpla în guvern”. 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Codului fiscal,   ordonanța de urgență
 
 
Loading...