Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Da, există o Conspiraţie împotriva lui Liviu Dragnea. E iniţiată şi condusă chiar de Liviu Dragnea

Ion Cristoiu: Da, există o Conspiraţie împotriva lui Liviu Dragnea. E iniţiată şi condusă chiar de Liviu Dragnea

Un articol de: -
Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în "Gândul de marți", de pe blogul său, despre replica liderului PSD, Liviu Dragnea în privința acuzațiilor privind afacerile din Brazilia  și legăturile acestuia cu Tel Drum.

Cristoiu critică declarațiile lui Dragnea făcute duminică într-o emisiune la România TV și luni pe holul Parlamentului, potrivit cărora toate dezvălurile la adresa sa ar reprezenta de fapt o conspirație împotriva sa.

Jurnalistul este de părere că liderul PSD încearcă să-și spele imaginea jucând rolul victimei, supreaevaluându-și importanța.

"Cine a văzut interviul sau, mai bine zis, cine a avut tăria să vadă interviul, deşi ispita îl îndemna să meargă la o bere, şi-a dat seama, după tonul molcom, de bunică pe cale de a-și adormi nepoții printr-o poveste fără cap și coadă, că a fost vorba doar de o banală tentativă a lui Liviu Dragnea de a se victimiza în faţa publicului telespectator al României Tv, alcătuit în mare parte din persoane cărora le plac mustăţile.

Liviu Dragnea a zis Nu cedez! invocînd o vastă conspirație împotriva sa, o conspirație internă și externă pusă la cale de forțe obscure, dar teribile în amploarea lor.

(...) Liviu Dragnea nu e nici primul nici ultimul politician român nu numai din postdecembrism, dar și din întreaga Istorie modernă a țării, care-și supraevaluează importanța prezentîndu-se drept ținta unei Conspirații planetare", notează jurnalistul.

Ion Cristoiu mai atrage atenția că principala cauză a campaniei de presă o reprezintă mai degrabă acțiunile politice recente al PSD-ului, precum demiterea propriului Guvern.

"(...) O simplă privire aruncată asupra realităţilor sesizează imediat o uriaşă disproporţie între ceea ce invocă Liviu Dragnea a fi o campanie fără precedent împotriva sa și ceea ce se întîmplă în realitate.

(...) Da, există o întreagă campanie de presă împotriva lui Liviu Dragnea.

Ea, campania, are drept principală cauză nu George Soroş, nu conspiraţia, ci aberaţiile lui Liviu Dragnea.
E răsturnarea propriului Guvern pe un motiv pueril efectul unei campanii „bine finanţate”?
E desemnarea drept premier a unui FSN-ist din anii ’90, ţinut pînă acum la conservare, în pivniţă, rezultatul unei campanii concertate ?
E halucinanta bîlbîiala cu noul Program de Guvernare, produsul unei Conspiraţii anti-Dragnea?
Toate cele despre care e criticat Liviu Dragnea sunt produse nemijlocit de Liviu Dragnea.
Există o conspiraţie împotriva lui Liviu Dragnea?
Fireşte că da.
E o conspiraţie iniţiată și condusă chiar de Liviu Dragnea!", notează jurnalistul în "Gândul de marți".

Citeşte mai multe despre:   Cristoiu,   PSD,   Dragnea
 
 
Loading...