Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică La PUȘCĂRIE, nu în Parlament! Topul AMENINȚĂRILOR PENALE din Legislativul României: Sugestii de execuție și oferte de excursii pe lumea cealaltă (VIDEO)

La PUȘCĂRIE, nu în Parlament! Topul AMENINȚĂRILOR PENALE din Legislativul României: Sugestii de execuție și oferte de excursii pe lumea cealaltă (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

După incredibilul incident Palada-Goțiu care a avut loc miercuri seară la B1TV, apar noi dezvăluiri despre modul agresiv și de-a dreptul penal în care se manifestă unii politicieni, nu pe maidan ci în plin for legislativ. Așadar, citiți și vă cruciți!

Deputatul Iulian Bulai (foto stânga) susține că a fost amenințat că va fi „executat” de deputatul Petre Florin Manole (foto dreapta). Incidentul ar fi avut loc în luna iunie, însă dezvăluirea a fost făcută, aseară pe Facebook,  imediat după "asaltul" din studiorile B1TV.

„Îmi iau inima în dinți și vă mărturisesc că la sfârșitul lunii iunie, în ultima ședință a Comisiei pentru Egalitate de Șanse, conduceam ședința în calitate de vicepreședinte. Nu am început încă ședința și intră deputatul PSD Florin Manole în sală și după un schimb de replici îmi spune: mă va urmări în toți acești patru ani și mă va executa. Am văzut negru în fața ochilor și au început să îmi tremure picioarele. Nu sunt obișnuit cu astfel de amenințări și nici cu asemenea limbaj. (...) Mi se face sincer frică să mai intru în contact cu acești oameni”, a povestit Iulian Bulai, pe Facebook.

Limbaj ca la ușa cortului în Parlament

Parlamentarul de la PSD afirmă, tot pe contul de Facebook, că este „o minciună incredibilă”.

De asemenea, un alt deputat USR a fost amenințat tot de către un parlamentar PSD. Iulian Bulai vorbește și despre un alt proaspăt incident, petrecut miercuri în Comisia de agricultură. Deputatul USR Adrian Prisnel ar fi fost amenințat cu moartea de către Nicu Niță, deputat PSD de Brăila.

„Absolut revoltătoare replica deputatului PSD de Brăila, Nicu Niță. În timpul dezbaterii de la Comisia pentru Agricultură, în timp ce USR susținea că ordinul care omoară 140 urși este total greșit, Nicu Niță are o remarcă halucinantă, spunând „eu v-aș omorî pe voi”. Pe noi, cei de la USR. La final, a continuat cu jignirile, amenințând inclusiv cu bătaia un coleg din USR. Un asemenea comportament în societate și, mai ales, în instituția parlamentară, este incalificabil”, susține Adrian Prisnel.

O reacție halucinantă a avut și Bogdan Diaconu (PRU) pe Facebook, dovedindu-se un adept al caftelii:

"Bravo, Mirel Palada! Așa merită toți trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroș și ale străinilor împotriva intereselor românilor!"
 

Citeşte mai multe despre:   parlament,   amenințări,   scandal,   PSD,   penali
 
 
Loading...