Liviu Dragnea: Mi-e greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijini pe Klaus Iohannis (VIDEO)
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea: Mi-e greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijini pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea: Mi-e greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijini pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: B1 TV Politică

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat , miercuri, după întlnirea cu liderii din teritoriu că în campania pentru turul al doilea al alegerilor este nevoie de o implicare mai mare a acestora, mai ales în județele din Transilvania.

”Nimeni nu e bucuros în legătură cu rezultatele din Transilvania, pentru că în Transilvania e o situație diferită. E nevoie de o implicare mai mare a liderilor din județele respective. Nu ne gândim să demitem pe cineva. După 16 noiembrie vom face o analiză serioasă privind modul în care s-au implicat liderii în campanie. Nu plecăm de la ideea de a demite pe cineva.”, a spus Dragnea.

Liderul social democrat a vorbit și despre eventala susțuinere a PPDD pentru Victor Ponta, afirmând că îi este greu să creadă că Partidul Poporului l-ar putea sprijini pe Klaus Iohannis.

”Am avut o discuție cu Liviu Neagu, secretar general PPDD, am stabilit care sunt acțiunile comune ale liderilor noștri locali și ai președintilor lor de filiale. Mie mi-e greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijini pe Klaus Iohannis. E un segment important din populație pe care vrem sa il convingem ca Victor Ponta e președintele potrivit.”, a spus Liviu Dragnea.

El a mai comentat și subiectul dezbaterilor televizate la care ar trebui să participe cei doi candidați care au ajuns în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, spunând că Iohannis nu dă un răspuns clar în această situație pentru că îi este frică.

Klaus Iohannis întârzie pentru că este un om întarziat în reacții și pentru  cî îi este frică. Este obișnuit cu conferințele de presă de la Sibiu. Cred că trebuie să dăm șansa cetățenilor să vadă de mai multe ori candidații. E nevoie de mai multe întâlniri. Domnul Iohannis face o propunere care sigur nu va fi acceptată pentru că fuge de confruntări. Este vorba de posibilitatea ca cetățeanul să vadă mai multe dezbateri pentru a primi răspunsuri la mai multe întrebari pe care și le pune în mod firesc.”, a mai declarat Dragnea.

Liviu Dragnea, după întâlnirea cu liderii din teritoriu


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Victor Ponta,   Klaus Iohannis,   PPDD
 
 
Loading...