Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ludovic Orban ar vrea să devină premier: Care este condiția pusă de președintele PNL ca să ajungă la Palatul Victoria (VIDEO)

Ludovic Orban ar vrea să devină premier: Care este condiția pusă de președintele PNL ca să ajungă la Palatul Victoria (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Ludovic Orban a fost invitatul lui Silviu Mănăstire în ediția de luni a emisiunii Dosar de Politician. Președintele PNL a afirmat că în următoarea perioadă partidul pe care îl conduce va prezenta lista unui "guvern din umbră" care să monitorizeze și să prezinte alternative precise la activitatea miniștrilo cabinetului Tudose.

În acest context, Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Orban dacă vrea să devină premier al României, iar acesta a precizat că vrea acest lucru dar doar în condiții foarte precise.

”Candidatul la funcția de premier trebuie să fie președintele partidului. Dacă voi fi președintele PNL și voi câștiga, împreună cu colegii mei din PNL, alegerile parlamentare (nr. din 2020)", a precizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban ar vrea să devină premier: Care este condiția pusă de președintele PNL ca să ajungă la Palatul Victoria

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   premier,   PNL,   Silviu Mănăstire,   Dosar de Politician
 
 
Loading...