Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Măcel în PSD: Tudose i-a cerut demisia lui Dragnea

Măcel în PSD: Tudose i-a cerut demisia lui Dragnea

Un articol de: -
Politică

Sociologul Marius Pieleanu a anunțat că știe din surse politice că înainte de Comitetul Executiv al PSD de joia trecută, premierul Mihai Tudose i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia din fruntea PSD și a amenințat că dacă nu obține remanierea guvernamentală își va da demisia și altfel va trimite partidul în opoziție.

Această afirmație vine în contextul scandalului intern din interiorul PSD, pornit chiar după un sondaj realizat de casa de sondare condusă de Marius Pieleanu. Nemulțumit de cifrele arată în sondajul, pe care l-a numit chiar "o făcătură", Tudose a cerut o remaniere guvernamentală și a amenințat că va demisiona dacă nu obține înlocuirea din guvern a politicienilor cu probleme penale și care au probleme de integritate sau în relația cu Comisia Europeană.

Deși la conferința de presă de după Comitetul Executiv de joi seară, cei doi au încercat să mimeze că totul este bine în interiorul partidului atât comportamentul celor doi cât și informațiile apărute pe surse au arătat că a fost vorba despre o ședință extrem de încrâncenată.

În cele din urmă, premierul a obținut ce a dorit, iar miniștrii cu problemele penale, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, au demisionat din Guvern. Celor două li s-a alăturat și ministrul de la Transporturi, Răzvan Cuc.

Pentru moment pare o victorie de etapă a lui Mihai Tudose în fața lui Liviu Dragnea, dar rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi și dacă Mihai Tudose va mai face vreun pas pentru înlăturarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD sau va veni vremea ca Liviu Dragnea să vină cu o replică împotriva premierului.

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Tudose,   Dragnea,   PSD,   guvern,   remaniere
 
 
Loading...