Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Marian Vanghelie candidează pentru Primăria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie candidează pentru Primăria Sectorului 5 (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Marian Vanghelie candidează la Primăria Sectorului 5. El a susținut pentru B1 TV că a decis să facă acest pas deoarece vrea să demonstreze că majoritatea locuitorilor din acest Sector este de partea sa, indiferent de ceea ce încearcă să susțină unii adversari.


”M-am decis să candidez pentru că așa e normal într-o țară democratică, pentru că majoritatea trebuie să învingă. Vreau să mă conving dacă majoritatea care m-a susținut până acum vine și la vot. Am avut multe întâlniri și discuții și toată lumea m-a sfătuit ca, indiferent de situație, trebuie să candidez pentru că voi obține un scor mare.


Cred că voi câștiga din primul tur. Voi obține 50% plus un vot cum se spune, ca să arăt că majoritatea e de partea mea și nu e cum s-a încercat și se înceracă să se spună. Pe mine mă interează să demonstrez că majoritatea puternică e alături de mine și de ce am făcut vreme de 15 ani”, a declarat Vanghelie pentru B1 TV.


Acesta a mai precizat că va fi candidatul Partidului Dreptății Sociale, formațiune politică nouă pe care o conduce.

Marian Vanghelie candidează pentru Primăria Sectorului 5

 

Citeşte mai multe despre:   Vanghelie,   candidatura,   primaria sectorului 5
 
 
Loading...