Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică MEGA-SCANDAL în Parlament. Șerban Nicolae: PENALĂ este MAMA care v-a făcut așa nesimțită!/Eu am o POZĂ în care dvs faceţi SEX ANAL (VIDEO)

MEGA-SCANDAL în Parlament. Șerban Nicolae: PENALĂ este MAMA care v-a făcut așa nesimțită!/Eu am o POZĂ în care dvs faceţi SEX ANAL (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

A fost MEGA-SCANDAL în Parlament pe tema legilor justiției.

Deputatul USR, Cosette Chichirău, a făcut în tot acest timp un live, pe Facebook, unde a transmis tot ce se petrecea acolo, în timpul votului.

 La un moment dat, s-a dus să-l filmeze pe liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae.  Acesta a numit-o proastă și i-a transmis că ”penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”.

Chichirău filma ce se întâmplă în plen, iar în momentul în care l-a numit pe Șerban Nicolae penal, acesta a răbufnit. De asemenea, Chichirău a spus că Șerban Nicolae este ”șofer penal” pentru că, la un moment dat, l-a condus pe Cătălin Voicu cu mașina.

”Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ți este rușine să primești banii ăștia nemunciți? Leafa mărită îți place, nu?

Nu vă hliziți fasolea așa la mine! Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg alfabetizat, care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, să vedeți ce am furat eu.

Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?", a spus Șerban Nicolae.

Puteți viziona tot scandalul la minutul 0:44:25

MEGA-SCANDAL în Parlament. Șerban Nicolae: Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită!/Dumneavoastră sunteți atât de PROASTĂ!/Eu am o POZĂ în care dvs faceţi SEX ANAL

Citeşte mai multe despre:   Șerban Nicolae,   SEX ANAL
 
 
Loading...