Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. PNL a anunțat că va face uz de toate posibilitățile pentru a opri măsurile fiscale ale PSD-ALDE (VIDEO)

Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. PNL a anunțat că va face uz de toate posibilitățile pentru a opri măsurile fiscale ale PSD-ALDE (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că partidul său va începe procedurile parlamentare pentru a depune moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunț vine la mai puțin de oră de la ședința de guvern în care s-au anunțat măsuri extrem de radicale de schimbare a Codului Fiscal.

Ludovic Orban a anunțat că partidul său va lupta cu toate mijloacele aflate la dispoziție împotriva coaliției parlamentare și a măsurilor fiscale pe care guvernul le adoptă în ședința de guvern de miercuri și a invitat în această campanie să li se alăture parlamentari din orice grup politic și cei neafiliați.

"Astăzi se desăvârșteste genocidul împotriva economiei române. PSD a început războiul împotriva românilor", a acuzat în termeni extrem de duri și senatorul Florin Cîțu.

Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. PNL a anunțat că va face uz de toate posibilitățile pentru a opri măsurile fiscale ale PSD-ALDE

Ionuț Mișa a anunțat în debutul ședinței de guvern mai multe măsuri economice și fiscale pe care guvernul le va aproba. Printre acestea se număr reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%, transferarea contribuțiilor de la angajator către angajat, reducerea contribuțiilor sociale cu 2%, transferarea contribuțiilor de la angajator către angajat sau majorarea nivelului salariului brut de la care se acordă deducerile. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   moțiune de cenzură,   Tudose,   guvern,   PNL,   Orban,   genocid
 
 
Loading...