Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Nu mai există grabă în Guvern. Tăriceanu, explicații privind amânarea "marii revoluții fiscale" (VIDEO)

Nu mai există grabă în Guvern. Tăriceanu, explicații privind amânarea "marii revoluții fiscale" (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Aprobarea mai multor modificări la Codul Fiscal prin ordonanțe de urgență în ședință extraordinară a guvernului a fost luni amânată pentru a doua oară în mai puțin de 4 zile.

Această decizie a fost pusă de Călin Popescu Tăriceanu pe seama faptului că niște modificări atât de importante nu pot fi luate în grabă. 

"Eu cred că atunci când este vorba de un proiect atât de important, rapiditatea nu este factorul cheie, trebuie discutat așezat", a susținut Tăriceanu.

Nu mai există grabă în Guvern. Tăriceanu, explicații privind amânarea "marii revoluții fiscale"

Președintele Senatului, însă, pare să fi uitat graba cu care, imediat după alegeri, guvernul a dat ordonanța de urgență de modificare a codurilor penale, ordonanță care a fost abrogată abia după ce sute de mii de oameni au ieșit în stradă.

Mihai Tudose a anunțat, luni, că nu va mai fi nicio ședință extraordinară de guvern privind modificările la Codul Fiscal, iar membrii executivului se vor reuni abia miercuri, dar fără a preciza dacă ședința de guvern este cea care are loc săptămânală sau cea privind "marea revoluție fiscală".

 

Citeşte mai multe despre:   Tăriceanu,   guvern,   rapiditate
 
 
Loading...