Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Parlamentarii Victor și Adrian Mocanu și-au anunțat demisia din PSD, după ce joi au fost excluși din partid

Parlamentarii Victor și Adrian Mocanu și-au anunțat demisia din PSD, după ce joi au fost excluși din partid

Un articol de: -
Foto: monitorulcj.ro Politică

Senatorul Victor Mocanu și deputatul Adrian Mocanu și-au anunțat din PSD, după ce joi au fost excluși din partid, în urma unei decizii a Biroului Executiv al organizației municipale a PSD Buzău, informează Agerpres.

"Excluderea mea din PSD este, pentru oricine citește Statutul PSD, una nestatutară, nu pot fi exclus de Organizația municipală, ci această decizie poate fi luată de Comitetul Executiv Național. Toate informațiile aberante aruncate în presă sau vehiculate de Ciolacu și ai săi la adresa mea în ultimele zile reprezintă un amalgam de minciuni și non-sensuri pe care am evitat să le comentez", a transmis senatorul Victor Mocanu, printr-un comunicat.

Viorel Mocanu a declarat că vrea să scutească PSD Buzău "de încă un simulacru de vot și își prezintă demisia din PSD, care va deveni efectivă odată cu înștiințarea pe care o va face în Senat".

Tot printr-un comunicat și-a anunțat demisia și Adrian Mocanu.

"Îmi voi anunța cât mai curând demisia din Grupul Parlamentar al PSD și voi prezenta în zilele următoare detalii despre proiectul politic pe care îl incep", a anunțat acesta.

Fostul senator Ion Vasile, fostul șef CJ Buzău Victor Mocanu și fiul său, parlamentarul Adrian Mocanu, au fost fotografiați în sediul filialei locale a PNL, potrivit Stiridebuzau.ro.

Citeşte mai multe despre:   demisie,   victor mocanu,   adrian mocanu,   demisie,   PSD,   excludere
 
 
Loading...