Pippidi, despre cei care o critică pe Dăncilă: Niște mizerabili!

Pippidi, despre cei care o critică pe Dăncilă: Niște mizerabili!

Alina Mungiu-Pippidi a declarat că oamenii exagerează când critică și ironizează gafele făcute de premierul Viorica Dăncilă. Politologul remarcă faptul că acești critici nu erau nici pe departe atât de vocali când prim-ministru era Adrian Năstase.

„Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei. Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea. Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta.” a spus Pippidi, la TVR1, citată de dcnews.ro.

Aceasta i-a îndemnat pe români să critice proasta guvernare și să nu se mai ia de toate fleacurile: „O chestie pe care n-ai face-o la un prim-ministru în Occident, fiindcă persoanei respective îi dau lacrimile, se bâlbâie. Deci, găsesc că să criticăm PSD-ul şi să-i călcăm în picioare pentru cât de prost guvernează şi să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea… Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi aşa bărbaţi”.

Urmăriți B1TV.ro și pe