Victor Ponta: „România se mulţumeşte să rămână prizoniera scandalurilor întreţinute la televizor. PSD are în frunte doar analfabeţi şi incompetenţi”

Victor Ponta: România se mulţumeşte să rămână prizoniera scandalurilor întreţinute la televizor. PSD are în frunte doar analfabeţi şi incompetenţi

Victor Ponta continuă războiul cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

De data aceasta, fostul premier vorbeşte despre faptul că România se mulţumeşte să rămână prizoniera scandalurilor întreţinute la televizor, în timp ce probleme reale sunt trecute cu vederea, trimiţând săgeţi atât către PSD, care „a fost confiscat de Dragnea şi are în frunte doar analfabeţi şi incompetenţi”, cât şi către PNL, care „nu este în stare să scape de populişti şi impostori”.

„Ce bine ar fi dacă am putea să deschidem ochii și să ne uităm la ce se întâmplă în Europa și în lume! Pentru că viață noastră de zi cu zi va depinde de aceste lucruri – dar noi ne-am obișnuit să fim prostiți și manipulați / sau să spunem că nu avem ce face!
România se mulţumeşte să rămână prizonieră a scandalurilor zilnice întreţinute la televizor cu bani publici: Statul Paralel, Dragnea şi Kovesi, Vanghelie şi discursuri guvernamentale citite de pe foaie!
Nici măcar despre necazurile interne nu mai avem voie să vorbim – cea mai mare inflație din UE, cele mai multe decese din cauza gripei, cea mai mică rată de absorbție a fondurilor europene, cele mai mici investiții, cel mai mare deficit al balanței comerciale (13 miliarde euro scoase din țară doar în 2017), etc!
Între timp, Angela Merkel şi Emmanuel Macron au pornit reconstrucţia Uniunii Europene – un plan ambiţios dar complicat. Opinia mea şi a #ProRomania este că ţara noastră ar trebui să fie implicată cât mai repede şi cât mai mult în acest efort, iar decizia lui Liviu Dragnea şi a Partidului său de a duce România la remorca Ungariei este o mare eroare.(…)
Lupta Comisiei Europene contra giganților IT va lovi exact în România (care a dezvoltat în ultimii ani tocmai acest domeniu) / taxele vamale impuse de Trump vor afecta investițiile în infrastructură de care are țara noastră nevoie atât de mult!
Dacă PSD a fost confiscat de Dragnea şi are în frunte doar analfabeţi şi incompetenţi, dacă PNL nu este în stare sa scape de populişti şi impostori – este o uriaşă oportunitate pentru #ProRomania să vină cu analize, proiecte şi soluţii referitoare la aceste chestiuni care vor influenţa viaţa noastră în viitor”, a scris duminică Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe