Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică “Prinde peştele cel mare” - Liderii din Teleorman îl contrazic pe Dragnea: Balta Belina aparține TelDrum, nu e publică

“Prinde peştele cel mare” - Liderii din Teleorman îl contrazic pe Dragnea: Balta Belina aparține TelDrum, nu e publică

Un articol de: -
Politică

Se strânge lațul în jurul lui Liviu Dagnea. Consiliul Județean Teleorman îl contrazice pe șeful PSD cu privire Insula Belina.

După ce Dragnea a afirmat că proprietatea este publică și oricine poate merge să pescuiască în zonă, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a vrut să organizeze acolo concursul “Prinde peştele cel mare”, în data de 15 octombrie. Surpriză: liderii locali au precizat că lacul este închiriat de Tel Drum și nimeni nu intră fără aprobarea reprezentanților firmei despre care se spune că este coordonată din umbră chiar de către șeful PSD.

„Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat“, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT, potrivit Adevărul.

Ulterior, PACT s-a adresat companiei SC TEL DRUM SA, care a transmis că nu poate pune la dispoziţie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv (vezi anexa 2), întrucât închiriază doar 10 locuri pe zi, cinci dintre ele fiind deja rezervate.

Citeşte mai multe despre:   TEL DRUM ,   Insula Belina,   Liviu Dagnea,   Teleorman
 
 
Loading...