Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică PSD DEZGROAPĂ SECUREA RĂZBOIULUI: Lia Olguţa Vasilescu anunță SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

PSD DEZGROAPĂ SECUREA RĂZBOIULUI: Lia Olguţa Vasilescu anunță SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Un articol de: -
Politică

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, admite că Partidul Social Democrat (PSD) ar putea recurge la suspendarea preşedintelui Iohannis, în cazul în care acesta va refuza să nominalizeze un nou prim-ministru din actuala majoritate parlamentară.

Vasilescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că PSD va merge la Cotroceni cu o nouă propunere de premier, dar şi cu o listă de semnături din partea parlamentarilor coaliţiei pentru a demonstra că există o majoritate parlamentară.

"Mergem Cotroceni cu o listă de semnături ale parlamentarilor, ca să demonstrăm faptul că există o majoritate parlamentară. În acel moment, domnul Klaus Iohannis nu poate spune că nu este o majoritate parlamentară. Vom demonstra că avem o majoritate calificată pentru a trece un nou guvern în Parlament. Dacă domnul Iohannis nu va dori să propună premierul de la PSD către Parlament, atunci vom trece la soluţia de avarie. Se poate ajunge şi la suspendarea preşedintelui", a afirmat Vasilescu.

Ea a precizat că tema suspendării preşedintelui "nu s-a discutat în interiorul PSD, dar au discutat juriştii noştri această posibilitate înainte".

Pe de altă parte, Olguţa Vasilescu le-a transmis liberalilor că trebuie să aştepte alegerile viitoare pentru a accede la guvernare.

"Eu ştiu că domnul Orban îşi doreşte să fie premier, dar trebuie să mai aştepte să câştige alegerile", a adăugat ministrul PSD.

Citeşte mai multe despre:   suspendarea lui klaus iohannis,   klaus iohannis,   suspendare,   Lia Olguţa Vasilescu,   PSD
 
 
Loading...