Sebatian Lăzăroiu, despre ‘HEMORAGIA’ din PSD evocată de Olguţa Vasilescu: ‘Înseamnă că STATUL PARALEL poartă PREZERVATIV!’

Sebatian Lăzăroiu, despre 'HEMORAGIA' din PSD evocată de Olguţa Vasilescu: 'Înseamnă că STATUL PARALEL poartă PREZERVATIV!'

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu îi dă o replică acidă ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, după ce aceasta a afirmat că, în urma condamnării liderului PSD, „nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul”.

„Partidul sângerează, zice Olguța. E bine, zic eu. Înseamnă că statuparalel poartă prezervativ”, a scris Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook.

„Vă spun cu certitudine că a fost o greşeală faptul că nu am aplicat deciziile CCR. Sper că acum ne vine mintea românului de după, pentru că aşa este corect. Nu am dat înapoi noi, a dat înapoi un prim-ministru care şi-a pierdut şi mandatul, prin moţiune de cenzură făcută de partid. În momentul când ţi se înmoaie genunchii mergi acasă. Şi acea OUG 13 a fost declarată constituţională după. (…) O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă”, a declarat joi, la România TV, Lia Olguţa Vasilescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe