Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Șerban Nicolae, ironic după ce a jignit o deputată USR: Probabil că electoratul a trimis-o în Parlament pe Chichirău să ia 150 de milioane pe lună ca să mă înjure pe mine

Șerban Nicolae, ironic după ce a jignit o deputată USR: Probabil că electoratul a trimis-o în Parlament pe Chichirău să ia 150 de milioane pe lună ca să mă înjure pe mine

Un articol de: -
Foto: Adevărul Politică

Senatorul PSD Şerban Nicolae nu regretă faptul că a jignit-o pe deputata USR Cosette Chichirău, ba chiar a ironizat-o, declarând că, probabil, electoratul a trimit-o în Parlament să ia 150 de milioane de lei pe lună, ca să îl înjure pe el. 

Nicolae a mai spus că a răbufnit pentru că nu a mai suportat insulta şi calomnia repetate. El a cerut scuze, în schimb, electorsatului său. 

”Nu e niciun fel de bucurie sau de satisfacţie. Probabil că electoratul care a trimis-o în Parlament pe doamna deputat a trimis-o exact pentru acest motiv, să ia 150 de milioane de lei pe lună, diurne, cazare, transport şi aşa mai departe, sume forfetare, ca să mă înjure pe mine. Am lăsat-o, a făcut-o de mai multe ori, din păcate pentru mine şi îmi cer scuze pentru asta. La un moment dat am cedat şi am replicat pentru că nu am mai suportat insulta şi calomnia repetate. Faţă de electoratul meu îmi cer scuze, îmi pare rău faţă de oamenii de bună credinţă că nu pentru asta m-au trimis pe mine în Parlament, sper să nu se mai repete (...) Din păcate în faţa unor injurii repetate şi a unor insulte repetate am avut o răbufnire pentru care îmi ce scuze”, a declarat Şerban Nicolae, citat de news.ro.

Miercuri, când în Camera Deputaților se discutau două proiecte de lege extrem de controversate, Chichirău a venit la tribuna Parlamentului și i-a întrebat pe cei din PSD și ALDE de ce vor să treacă modificările la Legile Justiției prin procedură de urgență: "Sunteți niște hoți! (...) Procedura de urgență nu se justifică! N-ați furat destul? Care e urgența?".

În acel moment, în spiritul libertății de exprimare (așa cum o înțeleg cei din PSD) deputatei USR i s-a tăiat microfonul. Prin urmare, aceasta a început să transmită live pe Facebook lucrările din plen și a discutat cu mai mulți aleși. Lui Șerban Nicolae nu i-au convenit vorbele lui Cosette Chichirău și a jignit-o pe aceasta. (Detalii AICI).

Citeşte mai multe despre:   jigniri,   insulte,   Şerban Nicolae ,   Cosette Chichirău
 
 
Loading...