Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică "Sper ca Tudose să câștige bătălia cu Dragnea-Vâlcov". Ponta anunță noi tensiuni la vârful puterii

"Sper ca Tudose să câștige bătălia cu Dragnea-Vâlcov". Ponta anunță noi tensiuni la vârful puterii

Un articol de: -
Politică

Victor Ponta anunță că la vârful puterii în țară se duce o bătălie din nou între premierul Mihai Tudose și cea a președintelui PSD, Liviu Dragnea

Fostul premier a afirmat, în contextul amânării din nou a discutării în ședință de guvern a măsurilor de modificare la Codul Fiscal, că speră ca premierul Tudose să învingă tabără formată din Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, cel considerat "creierul" programului de guvernare și cel care a dus la demisia guvernului Grideanu prin evaluare făcută.

"Astăzi, Slavă Domnului, s-a amânat ședința aia criminală de Guvern cu toate acele trăznăi fiscale și sper ca Tudose să câștige bătălia cu Dragnea-Vâlcov și toată gașca asta care vrea să distrugă economic. (...). Sper să nu mai adopte prostiile alea cu trecerea contribuțiilor. (...) Dacă o îngroapă și pe asta cu trecerea contribuțiilor, care este o mega prostie, (...) și dacă anunță `domne, nu ne mai atingem de Codul Fiscal adoptat în 2015` (...) măcar din punct de vedere economic putem să respirăm", a precizat Victor Ponta.

Guvernul a anunțat, luni, o nouă amânare a ședinței extraordinare a guvernului privind adoptarea prin ordonanță de urgență a mai multor modificări la Codul Fiscal. În schimb, liderii PSD se vor strânge să dezbată pe acest subiect la Vila Lac 1. (Detalii AICI)

De altfel, Gabriela Firea a fost, luni, primul lider important din PSD care a ieșit public și a criticat în termeni extremi de duri proiectul de modificări fiscale, acuzând că prin acestea se face rău și nicidecum bine. (Detalii AICI)


 

Citeşte mai multe despre:   Ponta,   Dragnea,   Tudose,   bătălie,   fiscal,   PSD
 
 
Loading...