Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică SRI s-a răzbunat pe Dragnea: L-a impus pe Grindeanu șef la ANCOM

SRI s-a răzbunat pe Dragnea: L-a impus pe Grindeanu șef la ANCOM

Un articol de: -
Foto: Cotidianul Politică

Liviu Dragnea este din nou umilit de SRI. Serviciul îl pune pe Sorin Grindeanu la șefia ANCOM pentru a controla tot ce ține de comunicațiile electronice de pe teritoriul României, dar și pentru a-i da o zmetie șefului PSD, notează prisacariu.ro.

Dragnea vrea să pozeze în strateg și a răspândit zvonul că l-a acceptat pe Grindeanu la ANCOM pentru ca acesta să nu plece cu alți social-democrați în formațiunea lui Victor Ponta. Realitatea este că Dragnea a acceptat propunerea lui Tudose pentru această funcție în persoana lui Grindeanu pentru că pur și simplu nu a avut încotro.

”De ce Grindeanu la ANCOM? Pentru că răzbunarea este foarte dulce. Răzbunarea SRI-ului, evident, care poate îmbina utilul cu plăcutul: exact același motiv care l-a impus pe Grindeanu la șefia Ministerului Comunicațiilor în guvernul Ponta îl duce acum și la ANCOM – nevoia serviciului secret intern de a controla fără rest tot ce ține de comunicațiile electronice de pe teritoriul patriei. Asta e partea utilă. Iar partea plăcută e cea venită la fileu: dacă poți să-ți faci treaba în timp ce dai și o zmetie dușmanului, de ce să ratezi ocazia? Păi, nu o ratezi, simplu”, notează prisecariu.ro.

Totul face parte dintr-un joc mai amplu în care cele două tabere s-au tot atacat. După ce, la începutul anului, Iohannis a respins propunerea de premier a lui Dragnea în persoana lui Sevil Shhaideh, șeful PSD s-a răzbunat lăsându-i în afara Guvernului pe Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Marius Nica și Sorin Câmpeanu, oameni care aveau un loc promis în Executiv din partea lui Grindeanu, la recomandarea SRI. Tuturor celor patru, Dragnea le-a dat cu tifla: i-a anunțat sec că nu vor fi miniștri câtă vreme el, Liviu de la Teleorman, va decide cum stau lucrurile în partid. Ulterior, Dragnea a fost la rândul lui umilit, când Grindeanu l-a numit pe Tudose ministru al Energiei și lui Nica i-a dat o funcție de consilier în subordinea sa. Acum a venit rândul lui Tudose să se răzbune pe Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   SRI,   Grindeanu,   umilit,   Dragnea,   ANCOM,   Tudose
 
 
Loading...