Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tăriceanu: În ALDE există OFIȚERI ACOPERIȚI! Ce spune șeful Senatului despre modificarea legilor securităţii naţionale

Tăriceanu: În ALDE există OFIȚERI ACOPERIȚI! Ce spune șeful Senatului despre modificarea legilor securităţii naţionale

Un articol de: -
Politică

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că știe din surse sigure că în ALDE, partid pe care-l conduce, "există ofițeri acoperiți".

În acest context, Tăriceanu susține că este imperios necesar să fie modificate legile securității naționale.

“Din acelaşi motiv pentru care în spionaj, de exemplu, e foarte bine când ştii cine este spionul şi nu îl trimiţi înapoi. Bine, glumesc. Glumă, neglumă, realitatea este următoarea, că există oameni care răspund la duble comenzi nu numai în partide, ci în multe locuri”, a spus șeful Senatului.

“E foarte greu să elimini această problemă. Aici e o chestiune de atitudine a celor care conduc aceste servicii. E o problemă de decizie politică până la urmă. Aici un rol mare îl vor avea şi comisiile de supraveghere a serviciilor de informaţii. (Aceste comisii - n.r.) să aibă puteri suplimentare. Eu cred că comisiile de spraveghere a activităţii serviciilor de informaţii trebuie să aibă acces la toate informaţiile, mai puţin la cele care se referă la operaţiuni în curs de desfăşurare, unde cândf informaţiile transpiră rişti să se compromită operaţiunile”, a mai afirmat  liderul ALDE, conform News.ro.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu
 
 
 
Loading...