Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Nu am luat o decizie în privința candidaturii la Primăria Capitalei. Cele șapte bugete sunt cangrena pentru București (VIDEO)
Exclusiv

Traian Băsescu: Nu am luat o decizie în privința candidaturii la Primăria Capitalei. Cele șapte bugete sunt cangrena pentru București (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: B1 TV Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul emisiunii ”XPress”, de pe B1 TV, că nu a luat încă o decizie cu privire la candidatura sa la Primăria Capitalei.

”Nu există încă o decizie luată în acest sens, nici a mea, nici a partidului. Discutăm de crearea unui partid nou, cu oameni mai noi, chiar dacă au unii 60 de ani, niște fețe mai noi, chiar dacă nu cu experiență zero, pentru că politica înseamnă și experiență de viață. În condițiile în care vorbim despre un partid nou, mă întreb cât de contradictorie ar fi prezența mea într-o competițe electorală”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu: Nu am luat o decizie cu privire la candidatura la Primăria CapitaleiÎntrebat ce ar schimba la modul în care este administrat Bucureștiul, liderul Mișcării Populare a spus că ar trebui unificate cele șapte bugete ale Capitalei. De asemenea, Băsescu a subliniat că problema încălzirii este una foarte importantă pentru București.

”Cred că o chestiune fundamentală pentru București este legată de încălzire. Strategic s-a greșit foarte mult. Ideea a fost să contorizăm scările de bloc, să automatizăm punctele termice, pentru ca după aceea să plecăm cu investițiile pe sistemul de conducte. Ei au abandonat această consecvență în a rezolva problemele pas cu pas. Din acest motiv și datoriile sunt foarte mari, pentru că pierderile RADET-ului nu mai pot fi puse în factura cetățeanului și rămân în factura RADET-ului”, a spus fostul șef al statului.

”Cangrena Bucureștiului o reprezintă cele șapte bugete, unul al Primăriei Capitalei și cele șase ale sectoarelor. Marea problemă a Capitalei este o ticăloșie făcută de Adrian Năstase, neînțelegând că un oraș este mai important decât bătălia cu mine, când a dat o ordonanță de urgență în care bugetul Capitalei se disipa în șapte bugete. În condițiile în care Cpaitala are de asigurat serviciile vitale ale Bucureștiului, să muți la sectoare 50% din bugetul Primăriei Capitalei este o crimă. Primarii de sector de asta au bani de panseluțe. (...) Aș unifica aceste bugete. A fost unul din obiectivele mele și când eram președinte și nu am reușit. Bugetele sectoarelor trebuie date de Consiliul General. (...) Dacă nu se va unifica bugetul, Primăria Capitalei are resurse majore să ia credite”, a mai declarat Traian Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Băsescu,   candidatura,   Primaria Capitalei,   bugete
 
 
Loading...