Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Traian Băsescu: Vreau să construiesc un partid nou, nu e o ambiție. Cred că partidele existente și-au atins limitele și au după ele toată zgura tranziției (VIDEO)
Exclusiv

Traian Băsescu: Vreau să construiesc un partid nou, nu e o ambiție. Cred că partidele existente și-au atins limitele și au după ele toată zgura tranziției (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: B1 TV Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică în cadrul emisiunii ”XPress”, de pe B1 TV , referindu-se la Mișcarea Populară, formațiunea pe care o conduce, că vrea să construiască un partid nou, care să nu fi trecut prin perioada de traziție.

”Este o dorință, nu am un obiectiv pentru mine. După ce ai fost președinte nu mai poți avea obiective pentru tine. Vreau să construiesc un partid care nu a trecut prin avatarurile traziției. Cred că partidele existente și-au atins limitele prin atingerea obiectivelor majore și au după ele toată zgura tranziției. De aceea vreau să construiesc un partid nou. E o dorință, nu neapărat o ambiție”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu: Vreau să construiesc un partid nou, nu e o ambițieLiderul MP s-a referit și la retragerea unui candidat de la Primăria Oradea, pentru că acesta a avut o condamnare în urma unui accident rutier.

”Un om care avusese o condamnare pentru ucidere din culpă, un accident auto. Din păcate, la nivelul conducerii partidului nu am știut. Accidentul s-a produs în 2003. Dar oricâtă bunăvoință ai avea, oricât ai judeca faptul că un accident i se poate întâmpla oricui, nu poți să mergi cu astfel de candidați pentru funcția de primar. A fost retrasă candidatura acestui domn. Este un om de excepție din punctul de vedere al reușitei lui în viață, dar a avut acest ghinion”, a mai spus Traian Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Traian Băsescu,   MP,   partid nou,   tranzitie
 
 
Loading...