Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Tudorel Toader, INTERZIS la Parlamentul European: "Îmi închipui că sutele de mii de oamenii n-au ieșit în stradă ca să ia aer curat"

Tudorel Toader, INTERZIS la Parlamentul European: "Îmi închipui că sutele de mii de oamenii n-au ieșit în stradă ca să ia aer curat"

Un articol de: -
Foto:fsanp.ro Politică

Ministrul Justiţiei s-a dus degeaba la Strasbourg. Tudorel Toader nu este lăsat să vorbească în plenul Parlamentului European, acolo unde va avea loc o discuţie tocmai despre Justiţia din România.  

De altfel, membrii Partidului Popular European nu au dorit să aibă o discuţie cu oficialul român nici înaintea plenului, informează B1 TV.

Tudorel Toader a venit degeaba la Strasbourg. A încercat să convingă Europa că sutele de mii de români din stradă greșesc, iar infractorul Dragnea are dreptate. A eșuat. Era previzibil”, a scris, pe Facebook, europarlamentarul PMP Siegfried Mureșan.

Marți, co-președintele grupului Verzilor/Alianței Libere Europene din Parlamentul European, Philippe Lamberts, a declarat că grupul său a inițiat dezbaterea deoarece Guvernul român pare că încearcă "să se asigure că politicienii ies nevătămați din ceea ce ei numesc fapte de corupție minore”.

"Am văzut sute de mii de oameni protestând în stradă. Îmi închipui că nu a fost pentru că era vremea frumoasă și au vrut să ia aer curat", a punctat atunci Lamberts.
 

Citeşte mai multe despre:   Tudorel Toader ,   Strasbourg,   Strasbourg,   Legile Justiției,   Philippe Lamberts,   grupul verzilor
 
 
Loading...