Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Tudose, înainte de ședința crucială a PSD: Dacă îmi cere partidul, demisionez (VIDEO)

Tudose, înainte de ședința crucială a PSD: Dacă îmi cere partidul, demisionez (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea Politică

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au sosit împreună la sediul din Kiseleff a PSD unde va avea loc Comitetul Executiv în care se va discuta privind remanierea guvernamentală cerută de către premier.

Cei doi nu au stat să facă în declarații în fața reporterilor la sosire la sediul din Kiseleff, dar premierul a ținut să facă o precizare când unul din jurnaliști la întrebat despre o posibilă demisie.

"Doar dacă îmi cere partidul", a răspuns premierul.

Tudose, înainte de ședința crucială a PSD: Dacă îmi cere partidul, demisionez

Cu toate acestea, este de așteptat ca PSD să aibă parte de o ședință cu scântei în care premierul nu va renunța cu ușurință la dorința sa de a elimina din cabinet miniștrii care au probleme penale și pe cei cu probleme de integritate sau în relația cu Comisia Europeană, în timp ce Liviu Dragnea nu va lăsa ușor să fie îndeplinită această dorința a premierului pentru a nu pierde controlul nici asupra guvernului și nici ca Tudose să pară a putea prelua controlul asupra PSD.

Citeşte mai multe despre:   Tudose,   Dragnea,   PSD,   demisie
 
 
Loading...