Viorica Vasilica Dăncilă o comite din nou! Cum a pronunţat premierul cuvântul „privilegiaţi” la întâlnirea cu omologul său italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dăncilă o comite din nou! Cum a pronunţat premierul cuvântul privilegiaţi la întâlnirea cu omologul său italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dăncilă loveşte din nou.
Prim-ministrul a reuşit iarăşi să comită greseli de exprimare, de data aceasta în cadrul întâlnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu premierul Italiei,Paolo Gentiloni.

Încercând să vorbească despre relaţiile bilaterale dintre România şi Italia, premierul a stâlcit cuvântul „privilegiaţi”, pronunţând „privelegiaţi„.

„Vizita domniei sale are loc într-un moment simbolic, marcarea a două decenii de parteneriat strategic, respectiv un deceniu de la parteneriatul strategic consolidat. Dorinţa noastră, o dorinţă pe care am discutat-o, este de a consolida şi de a întări relaţiile bilaterale, relaţii bilaterale excelente pe care le avem şi în acest moment. România şi Italia sunt parteneri privelegiaţi, puternic legaţi din punct de vedere istoric, cultural şi lingvistic şi care împărtăşesc aceeaşi viziune privind o Europă unită, solidară şi puternică”, a spus Viorioca Dăncilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe