Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Adrian Mutu, premiantul clasei la Școala de Antrenori. Giani Kiriță, singurul care nu a trecut examenul de licență (LISTA CU TOATE NOTELE)

Adrian Mutu, premiantul clasei la Școala de Antrenori. Giani Kiriță, singurul care nu a trecut examenul de licență (LISTA CU TOATE NOTELE)

Un articol de: -
Sport

Fosta vedetă a echipei naționale Adrian Mutu a dat lovitură la examenul de licență UEFA categoria "A" de la Școala de Antrenori. Acesta a admis testul final cu media 10 pe linie, fiind singurul din clasă care a reușit această performanță.

În schimb, un alt dinamovist, Giani Kiriță este singurul care nu a trecut acest examen. Acesta nu s-a prezentat la examenul de licență, ceea ce a provocat amuzament pe rețele sociale, fanii afirmând că acesta e prea ocupat cu emisiunile de divertisment pentru a mai învăța.

Notele finale de la examen au fost postate chiar de către Adrian Mutu pe pagina personală de Facebook, iar pe lista de admiși se mai observă și numele unor foști fotbaliști, precum Tiberiu Bălan (ex. Sportul, Rapid, Steaua) sau Nicolae Grigore (ex. Rapid).

Cu ajutorul licenţei UEFA A, Mutu va putea să ocupe funcţia de antrenor secund în cadrul oricărei echipe. Pentru a fi antrenor principal, acesta are nevoie și de licența UEFA PRO.

Citeşte mai multe despre:   Adrian Mutu,   Giani Kiriță,   antrenor
Loading...