Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Au apărut primele imagini cu ”bătaia” încasată de Șumudică. A fost antrenorul agresat sau a jucat teatru? (VIDEO)

Au apărut primele imagini cu ”bătaia” încasată de Șumudică. A fost antrenorul agresat sau a jucat teatru? (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Au apărut primele imagini cu încăierarea generală care a avut loc după meciul Alaynaspor - Kayserispor. Acestea, însă, nu arată că antrenorul Marius Șumudică a fost bătut și s-a ales cu nasul spart, așa cum declarase patronul lui. 

Mai mult, înregistrarea arată că tocmai Șumudică este cel care-l împinge pe antrenorul cu portarii de la Alanyaspor, iar antrenorul Alanyaspor primește o palmă peste față, mascată, de la un jucător al lui Kayserispor, susține jurnalistul Costin Ștucan.

Au apărut primele imagini cu ”bătaia” luată de Șumudică

Imaginile infirmă, astfel, declarațiile făcute de preşedintele lui Kayserispor, Erol Bedir, după bătaia generală ce a urmat meciului cu Alanyaspor: "Antrenorul cu portarii de la Alanyaspor ne-a atacat după finalul partidei. Translatorul nostru a fost dus la spital. M-am întors din drum şi am rămas în vestiar. Am constatat că lui Şumudică îi curgea sânge din nas. Nu am văzut tot incidentul, dar din ce am auzit, portarul l-a lovit pe translatorul nostru cu piciorul în piept. A fost un adevărat haos. Nu mai găseam pe nimeni. Nu vreau să mai vorbesc la cald. Nu ştiu exact de la ce a pornit şi mai multe detalii".

Și Șumudică a prezentat o versiune a evenimentelor ce pare a fi infirmată: ”antrenorul lor a venit spre mine. Eu eram cu echipa, aşteptam să plecăm şi a venit la mine şi m-a lovit aici (n.r. sub ochi, lângă nas). Nu am venit în Turcia să fac box, nu am braţe puternice. Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar am minte, aici sunt puternic (aratând spre cap)".

”Nasul lui ( al lui Șumudică - n.r.) șifonat se va vindeca în câteva zile, iar el va continua, probabil, să câștige meciuri cu micuța Kayserispor. Cota lui de piață va crește, dar odată cu ea se va umfla și egoul. Paradoxal, acesta va fi și motivul pentru care Șumudică nu va antrena niciodată într-un campionat civilizat din Europa. Dacă nu-și schimbă radical atitudinea, el va munci la infinit printre balcanicii fascinați de vulgar, iar posibilitățile de dezvoltare profesională vor veni doar din zona Golfului”, a scris jurnalistul Costin Ștucan, pe blogul său.

Citeşte mai multe despre:   bătaie,   Șumudică,   Alaynaspor,   Kayserispor
Loading...