Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport “Când organiza gratis turneele de la București nu se plângea”: Răspunsul BNR pentru Ion Țiriac

“Când organiza gratis turneele de la București nu se plângea”: Răspunsul BNR pentru Ion Țiriac

Un articol de: -
Sport

În urma declarațiilor pe care Ion Țiriac le-a făcut, BNR i-a transmis un răspuns.

Banca Națională a României a transmis un mesaj fostului jucător de tenis prin purtătorul de cuvânt Dan Suciu. Acesta a spus că Ion Țiriac a organizat până în 2015 turneele gratis, atunci când a fost închis Terenul Central ca urmare a unor probleme structurale.

"Dincolo de populismul pe care anumiti politicieni vad ca il utilizeaza, reamintim ca noi intelegem foarte clar atat solutia, cat si situatia. Ce ne intereseaza pe noi, in acest moment, e sa repunem arenele in circuit. Deci, atata vreme cat s-a putut juca acolo, s-a jucat. Pana in 2015, domnul Tiriac a putut organiza turneele internationale acolo si nu l-am auzit sa aiba probleme de proprietate. Nu s-a schimbat nimic cu proprietatea de atunci.

Faptul ca noi n-avem posibilitatea sa investim, din nou, din motive legale, si ca n-am gasit nici noi, dar nici guvernul, pentru ca ne-am adresat de trei ori guvernelor succesive din perioada respectiva, solutia de a-l repune in circulatie. Probabil ca nu-i mai convine... Domnul Tiriac, repet, organiza gratis turneele de la Bucuresti. Si cred ca era o oportunitate de afacere foarte buna pe care o regreta acum. Dar repet, si as vrea sa consemnati asta, si interesul nostru este, si intelegem acest lucru, ca pe arena respectiva, intr-o forma sau alta, sa se joace tenis! Dar reamintesc faptul ca, in actualele conditii, pe arene nu se mai poate juca tenis. Ele sunt compromise. N-au avize de niciun fel. Probabil ca solutia este o reconstructie radicala, a spus Dan Suciu, potrivit ProSport.

Citeşte mai multe despre:   declarațiilor,   Ion Țiriac,   răspuns,   jucător,   Arenele
Loading...