Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Cum este „patronul” SIMONA HALEP? Ce salarii oferă angajaților și cum îi tratează

Cum este „patronul” SIMONA HALEP? Ce salarii oferă angajaților și cum îi tratează

Un articol de: -
Sport

Foarte discretă când vine vorba de viața personală, Simona Halep este grijulie și când vine vorba despre afaceri. În timp ce alții ar da oricât pentru a le fi popularizate business-urile, liderul WTA refuză să vorbească despre investițiile pe care le-a făcut de când câștigă milioane de euro. Public, se știe că a umplut două strazi cu vile în Constanța natală și că, tot acasă, a deschis o cafenea. ”Perla coroanei” a fost achiziționată însă acum câteva luni: hotelul ”Drachenhaus” din Poiana Brașov, un hotel cotat la 4 steleCum este patronul Simona Halep. Ce salarii le oferă liderul WTA angajaților săi.

Simona Halep a intrat în afaceri. A achiziționat de curând un hotel în Poiana Brașov. Stabilimentul are 15 angajați, iar media câștigurilor lunare depășește 2.200 de lei. 

Ce fel de patron este Simona Halep? Angajții au numai laude cu privire la patroana lor. Simona este înțelegătoare cu situațiile care de afară pot fi privite ca anormale.

”Săptămâna trecută, Simona ne-a anunțat că vine în Poiană. Între timp, noi aveam făcute rezervările pentru cazare. Cum nu puteam să-i dăm afară pe clienți, Simona nu s-a putut caza la propriul hotel. Așa că a mers să stea la cel de vis-à-vis, Alpin”, relatează angajații hotelului ”Drachenhaus”, potrivit Libertatea.

După ce s-a aflat că hotelul a intrat în proprietatea Simonei, tot mai mulți șarlatani au dat târcoale recepției de la ”Drachenhaus”. Managerul Monika Lorincz povestește că ”au venit să se cazeze diverse persoane. Au spus că sunt nepoți, veri de-ai Simonei, ca să stea gratis. Până la urmă, s-a dovedit că nu erau rude cu ea, ci doar s-au folosit de numele Simonei”.

Cu asemenea atitudine, afacerile Simonei nu vor face decât să prospere.

Citeşte mai multe despre:   simona halep,   ”Perla coroanei”,   hotel poiana brasov
Loading...