Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Dumitru Dragomir, dezvăluiri incendiare despre culisele alegerii lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF (VIDEO)

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incendiare despre culisele alegerii lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Înlocuirea lui Dumitru Dragomir cu Gino Iorgulescu la șefia LPF a fost rodul unui aranjament în care Arpad Paszkany a avut susținerea lui Victor Ponta și a grupului de la Cluj. Cel puțin așa susține Mitică Dragomir, care precizează că Gigi Becali l-a sunat când era în pușcărie tocmai pentru a-i cere iertare că, alături de ceilalți șefi de club, participă la această ”afacere”. După alegerea lui Iorgulescu la LPF, drepturile de difuzare ale meciurilor de fotbal au ajuns direct Paszkany, fără licitație. 

Invitat la B1 TV, Dragomir a povestit că, înainte de alegeri, Arpad Paszkany i-a promis că-i dă patru milioane dacă nu mai face licitație pentru drepturile de difuzare ale meciurilor de fotbal și i le dă lui direct. Pentru că a fost refuzat, Paszkany i-ar fi spus direct lui Dragomir că are susținerea lui Victor Ponta și a lui Vasile Dâncu și că dacă nu va ceda, va fi înlocuit la Ligă cu cineva mai ”înțelegător”. 

După acest episod, a povestit Mitică Dragomir, Ponta a discutat cu toți șefii de club din România și i-a convins să-l voteze pe Gino Iorgulescu. Așa ar fi ajuns Gino Iorgulescu, în 2013, la șefia LPF. La scurt timp după aceea, drepturile TV au ajuns exact la Paszkani. 

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incendiare despre culisele alegerii lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF

”Mi-a spus că dacă nu fac licitație și dau prin încredințare directă îmi dă patru milioane... să zicem comisioane. Am tatonat și m-a invitat la Cluj, în casă la Iuliu Mureșanu. I-am spus că am 70 de ani: ”mă duc la pușcărie la 70 de ani? Poți să-mi dai America de Sud și nu vreau!”. Mi-a zis: ”vrei siguranță? Eu îi aduc pe Dâncu și Ponta cu avionul, stai diseară aici”. I-am spus: ”Cum? Știu și ăștia? Dacă știu și ăștia, cum să mă bag eu în prostia asta?”. Mi-a zis: ”nea Mitică, eu oricum câștig drepturile de televiziune ori că ești președinte, ori că nu ești”. 

Cu o seară înainte de alegeri, marea majoritate a președinților stăteau la mine la hotel și spun ”domnule președinte, ne-a chemat Ponta”. Ponta direct, personal! Eu le-am spus să se ducă.

Dimineața, Ioan Nicolae de la Astra pleacă nu știu unde cu avionul și-mi spune că n-am nicio șansă, că ”ne-a promis amnistie fiscală, de toate, iar în sală se ocupă Ștefan, omul lui Becali”. 

Mă sunase Becali din pușcărie și mi-a spus ”să nu te superi pe mine, m-a sunat Ponta”. Mi-a confirmat când a ieșit din pușcărie, mi-a zis ”să mă ierți, n-am avut loc de întors, eu sunt cu Ponta, cu Gino”. Jur pe Biblie!

Eram la cofetărie și vine Ghiță. Era cu frate-su. Eu eram cu opt inși la masă. Vine la mine și mă întreabă de ce sunt supărat. ”M-au trimsi în judecată, m-au dat afară și acum mă vor la pușcărie”. ”Băi, dar nici n-ai tăcut din gură! Eu știu tot ce s-a întâmplat”. Banii au fost luați prin contul unui fost antrenor. Asta mi-a confirmat Ghiță. Jur pe Biblie!”, a povestit Dumitru Dragomir, la B1 TV. 

Paszkany susține că cele relatate de Dragomir sunt fabulații.

Citeşte mai multe despre:   Dumitru Dragomir,   Gino Iorgulescu,   Ponta,   Becali,   Ghiță,   LPF,   Arpad Paszkany
Loading...