Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, din nou pe teren: Copiii de la Academia de Fotbal Atletico Madrid au avut parte de momente inedite (FOTO)

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, din nou pe teren: Copiii de la Academia de Fotbal Atletico Madrid au avut parte de momente inedite (FOTO)

Un articol de: -
Sport

Legendele fotbalului românesc le-au făcut o surpriză puștilor de la grupa U 17 Elita a Academiei Atletico Madrid din București și, la finalul antrenamentului de joi, au jucat, cot la cot, cu mai tinerii lor parteneri.

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu s-au simțit din nou ca în anii de glorie ai generației de aur. Asaltați de ziariști, cele două glorii ale fotbalului românesc au condus împreună antrenamentul deieri după amiază al grupei U 17 de la Academia Atletico Madrid din București.

”Am avut și am o relație de prietenie excelentă cu Florin. M-a bucurat enorm revenirea lui în România și sunt sigur că va avea rezultate execelente la Academie. Glumind puțin, m-am gândit ca, în amintirea vremurilor dealtădată, să îl provoc pe Radu la o miuță. Așa că iată-mă la acest antrenament”, a declarat Viorel Moldovan în fața ziariștilor.

După o încălzire intensă de circa 15 minute, a urmat meciul. Răduciou la ”galbeni”, Viorel Moldovan la ”roșii”, directorul ethnic al Academiei având și rolul de arbitru. Vocea lui Răducioiu a dominat totul! ”Stop! Aveți 6 secunde să dați gol cu adversarii nemișcați! 1, 2, 3, 4, 5, 6! Excelent! Bravo! Continuăm jocul!” Așa a arătat un exercițiu desfășurat chiar în timpul miuție în care o echipă trebuia să marcheze având de înfruntat doar portarul advers, adversarii oprindu-se la comanda ”arbitrului„.

Scorul final a fost 7-7, departajarea făcându-se la penaltyuri. Răducioiu a executat lovitura decisivă, iar puștii i-au oferit op reeeditarte a celebrei hore de bucurie de la Campionatul Mondial din SUA 94. ”Îi mulțumesc mult lui Vio pentru vizzită! Pentru copii a fost o motivație extraordinară să îl aibă alături. M-am simțit excellent și, sper, să reedităm acțiunea de astăzi!, a spus Răducioiu la finalul antrenamentului. ”M-am simțit excelent și, dacă Radu va mai avea nevoie de serviciile mele, voi răspunde întodeauna provocării. Lăsând gluma la o parte, eu cred că într-un moment mai mult decât delicat, fotbalul românesc are nevoie de oameni ca Răducioiu” a adăugat Viorel Moldovan.

Au urmat zecile de întrebări ale ziariștilor. Cea mai așteptată a fost cea privind o eventuală candidatură a lui Moldovan la conducerea Federație Române de Fotbal.  Vio a început tot cu o glumă: ”Da, sună tentant o astfel de oportunitate. Mă pregătesc intens! Și cine știe… Vorbind serios, în acest moment am alte planuri. Vreau să antrenez din nou și mă concentrez pe acest lucru. Ce va fi până la anul, când sunt alegerile, vom mai vedea”.

16 februarie 2017. Ziua când legendele Răducuoiu și Viorel Moldovan au coborât din nou pe terenul de joc și au făcut fericți puștii de la Academia Atletico Madrid din București.

Citeşte mai multe despre:   fotbal
Loading...