SIMONA HALEP – OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP – OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep va debuta joi, după ora 21:00, la ediția din 2018 a turneului de la Miami. Liderul WTA o va întâlni pe franțuzoaica Oceane Dodin, locul 98 în clasament.

SIMONA HALEP – OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep nu s-a mai confruntat până acum cu jucătoarea franceză în circuit. În vârstă de 21 de ani, Oceane Dodin a câştigat un trofeu, în 2016, la Quebec, când a învins-o în finală pe americanca Lauren Davis iar cea mai bună clasare din carieră a fost poziţia a 46-a, atinsă în iunie 2017.

SIMONA HALEP – OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Pentru a ajunge în turul doi, Dodin a învins-o în prima rundă pe Veronica Cepede Royg, în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-3. Pentru Oceane, acesta este primul turneu din 2018 în care trece de prima rundă.

SIMONA HALEP – OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN În toată cariera ei, Oceane Dodin a învins o singură jucătoare de Top 10 WTA, pe Dominika Cibulkova, în 2017, la Madrid.

SIMONA HALEP – OCEANE DODIN ONLINE LIVE STREAM – VIDEO MIAMI OPEN Înainte de partidă, Simona Halep a declarat că a trecut peste eşecul categoric pe care l-a suferit în semifinalele de la Indian Wells şi priveşte cu încredere spre turneul de la Miami. “Sunt OK. N-am probleme fizice. M-am antrenat în fiecare zi. Mi-am revenit un pic după semifinala de la Indian Wells. A fost un turneu destul de greu. Am venit după pauză. La ultimul meci am fost complet blocată şi n-am mai ştiut ce fac. Am învăţat din meciul acela şi turneul acesta va fi mult mai bun, cu siguranţă”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți B1TV.ro și pe