Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport INCREDIBIL! Simona Halep și-a tras statuie: Uite cât de KITSCH arată! (FOTO)

INCREDIBIL! Simona Halep și-a tras statuie: Uite cât de KITSCH arată! (FOTO)

Un articol de: -
Sport

Artistul Cătălin Mihalache, cunoscut pentru sculpturile în culori vii ale unor personalități contemporane, personaje din povești ori figuri istorice, a realizat o statuie a Simonei Halep, reprezentând-o pe tenismenă în momentul în care a devenit lider mondial și a primit un aranjament floral cu cifra 1, scrie Agerpres.

Statuia, realizată din fier beton în numai trei zile, este amplasată în curtea artistului, din satul Prooroci, comuna Milcov, alături de alte capodopere: o statuie tip caricatură a lui Smiley, o sculptură înfățișând-o pe Albă-ca-Zăpada și o statuie de patru metri a unui personaj cu chip de rege, numit Revelionul!

Mihalache a declarat luni că a decis să realizeze o statuie a Simonei Halep pentru că s-a bucurat de faptul că jucătoarea româncă de tenis face o imagine bună țării și pentru că a trăit cu emoție momentele când aceasta a ajuns numărul unu mondial.

Artistul din Milcov a menționat că s-a grăbit să îi facă această statuie Simonei Halep deoarece a vrut să fie primul care face acest lucru.

Statuia Simonei Halep are o înălțime de doi metri, la fel ca și cea a lui Smiley.

În urmă cu trei ani Cătălin Mihalache a câștigat un premiu pentru originalitate la emisiunea "Românii au talent".

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep,   statuie,   Olt,   Cătălin Mihalache
Loading...