Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Mai bine CAI decât Cai-putere! Fiica lui Michael Schumacher, medaliată cu AUR la Campionatul Mondial de Reining din Elveția

Mai bine CAI decât Cai-putere! Fiica lui Michael Schumacher, medaliată cu AUR la Campionatul Mondial de Reining din Elveția

Un articol de: -
Sport

Fiica campionului de Formula 1, Michael Schumacher, Gina, a realizat vineri o performanță de Aur la Campionatul Mondial de Dresaj din Elveția, scrie Dailymail.

Sub privirile întregii familii, și a unei audiențe de peste 1400 de persoane, sportiva amatoare în vârstă de 20 de ani, a realizat un show impresionant în care și-a dovedit pe deplin măiestria.

Gina Schumacher a fost starul competiției anuale de echitație desfășurat în acest an la Givrins - în apropierea capitalei Berna, chiar la rachul -proaspăt renovat -  deținut de familia sa.

Nici vorbă de nepotisme însă, Gina și-a adjudecat pe merit medalia de aur, alături de echipa Germaniei pentru care a evoluat!

Competiția care punctează agilitatea calului dar și a călărețului atrage an de an mii de spectatori. Considerat un fel de dresaj în lumea echitației mondiale, reiningul este singura disciplină vestică recunoscută de Federația Ecvestră Internațională (FEI).

Loading...