Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Mariana Bitang, nevoită să pună mâna pe mop! Cum s-a făcut România de râs la Campionatul European de gimnastică (FOTO)

Mariana Bitang, nevoită să pună mâna pe mop! Cum s-a făcut România de râs la Campionatul European de gimnastică (FOTO)

Un articol de: -
Foto: national.ro Sport

Antrenoarea Mariana Bitang a fost surprinsă în timp ce a dat cu mopul în sala de antrenamente pentru Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca.

România a reușit să se facă din nou de râs, de această dată prin condițiile proaste în care participanții pentru Campionatele Europene de Gimnastică din Cluj-Napoca sunt nevoiți să se antreneze.

Jurnalistul Dorin Chioțea a arătat într-o fotografie pe facebook cum în sala de pregătire pentru etapele europene plouă, în colțul sălii fiind amplasate găleți pentru apă.

„Priviti fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizată pentru sportivi. Iar pentru asta e gata să facă orice, inclusiv să dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom. «Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastica cu glorie şi raze de lumină pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sincera a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că ma înclin fără alte cuvinte!”, a scris Dorin Chioțea pe contul său de Facebook.

Chioțea a precizat ulterior că problemele sălii de antrenament au fost rezolvate.

"Problemele salii de antrenament au fost rezolvate. Erau cauzate de niste infiltratii aparute ca urmare a ninsorii abundente. Compania de constructii a remediat chestiunea in timp record. Bravo!", a declarat Dorin Chioțea.

Citeşte mai multe despre:   campionatul european de gimnastica,   Romania,   mariana bitang,   mop
Loading...