Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Operațiunea SACOȘA: Imagini de COLECȚIE de la un meci din 1989, cu strămoșul Operațiunii VALIZA (VIDEO)

Operațiunea SACOȘA: Imagini de COLECȚIE de la un meci din 1989, cu strămoșul Operațiunii VALIZA (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Pe contul oficial de Youtube al emisiunii Replay a fost urcat un filmuleț din noiembrie 1989. Atunci FC Farul Constanța se deplasa la Scornicești pentru meciul cu FC Olt, anunță GSP.

Caseta, care cuprinde și înregistrarea meciului (încheiat 1-1,) începe cu cateva imagini surprinse, cel mai probabil, în fața hotelului în care au fost cazați constănțenii.

 Pe imagine apare un bărbat care numără banii pe farul mașinii, după care îi bagă în celebra pungă de 1 leu. Nimeni un știe de unde apăruseră acei bani. Dar parcă sunt o anticipare a operațiunii Valiza de peste ani, cu Becali, milionul și valiza de la Cluj...

Dar să privim, nostalgic, cum se numărau banii pe farul autocarului pe când nu exista ANAF ori DNA...

Imagini de colecție de la un meci din 1989 disputat la Scornicești » Se numărau banii pe farul autocarului..

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor  VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   FC Farul Constanța ,   operatiunea Valiza,   1989,   Scornicesti,   FC Olt
Loading...