Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Premieră SENZAȚIONALĂ: Bucureștiul va găzdui Euro 2020, pentru meciurile din grupa C! Bruxelles a fost EXCLUS

Premieră SENZAȚIONALĂ: Bucureștiul va găzdui Euro 2020, pentru meciurile din grupa C! Bruxelles a fost EXCLUS

Un articol de: -
Sport

Oraşul Bruxelles nu va putea găzdui meciuri la Euro-2020, din cauza faptului că lucrările de construire a stadionului din capitala Belgiei nu au început, a anunţat UEFA. Conform deciziei forului fotbalistic internațional, Bucureştiul şi Amsterdam vor găzdui meciuri din grupa C. Partida de deschidere a competiţiei va fi la Roma.

Meciurile care ar fi trebuit găzduite de Bruxelles se vor desfăşura pe stadionul Wembley din Londra, pe lângă cele două semifinale şi finala deja prevăzute, scrie Știri pe surse.ro.

Conform UEFA, meciurile din grupa A vor avea loc la Roma şi Baku, cele din grupa B la Sankt Petersburg şi Copenhaga, grupa C la Amsterdam şi Bucureşti, grupa D la Londra şi Glasgow, grupa E la Bilbao şi Dublin, iar grupa F la Munchen şi Budapesta.

Turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 va marca aniversarea a 60 de ani de la prima ediţie a competiţiei şi se va desfăşura în 13 oraşe europene, între care se află şi Bucureştiul.

 

Citeşte mai multe despre:   Euro-2020,   București,   gazdă,   Bruxelles
Loading...