Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Retragere DRAMATICĂ și nemeritată pentru Usain Bolt: Și-a terminat cariera în LACRIMI (VIDEO)

Retragere DRAMATICĂ și nemeritată pentru Usain Bolt: Și-a terminat cariera în LACRIMI (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Deținătorul recordului de viteză, jamaicanul Usain Bolt visa la încă o medalie de aur, în ultima competiție din carieră. Bolt a decis să se retragă din viața sportivă, dar la ultimul Campionat Mondial din carieră mușchii i-au cedat.

Jamaicanul s-a accidentat în timpul finalei de ştafetă 4x100 metri de la Campionatele Mondiale. Proba a fost câştigată, total neaşteptat, de Marea Britanie, după un final pe muchie de cuţit cu marea favorită, Statele Unite.

Primele două schimburi au mers excelent pentru jamaicani, însă SUA a recuperat pe turnantă, înainte de ultima sută. Acolo unde Bolt trebuia să sprinteze spre victorie. Doar că după ce a primit băţul, atletul jamaican a făcut câţiva paşi şi apoi a şchiopătat vizibil, pentru ca apoi să cadă. Cel mai probabil el a suferit o contractură musculară, scrie prosport

Lupta pentru victorie s-a dat între Marea Britanie şi SUA. Reprezentanţii gazdelor competiţiei, cu 37,47, au stabilit cel mai bun rezultat al sezonului, devansând SUA (37,52) şi Japonia (38,08).

Retragere DRAMATICĂ și nemeritată pentru Usain Bolt: Și-a terminat cariera în LACRIMI (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   sportiv,   usain bolt,   accidentat
Loading...