Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport România, câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017. În urma unei confuzii, trofeul fusese înmânat Georgiei

România, câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017. În urma unei confuzii, trofeul fusese înmânat Georgiei

Un articol de: -
Sport

Victorie pentru sportul românesc! România este câștigătoarea Rugby Europe Championship, ediția 2017, fosta Cupă Europeană a Națiunilor.

În urmă cu o zi, forul continental a făcut o mare gafă. Rugby Europe anunțase că Georgia este câștigătoarea competiției, deși echipa națională a României învinsese cu 8-7 reprezentativa georgiană.

De asemenea, Rugby Europe își cere scuze fanilor, jucătorilor și celor două țări din cauza confuziei făcute în clasament și în momentul decernării trofeului.

'Ultimul meci dintre România și Georgia a decis câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017. Ca urmare a victoriei cu 8-7 a României, clasamentul pe site a fost modificat automat, incluzând o eroare tehnică ce a avut consecințe asupra situației de fapt — trofeul fiind înmânat Georgiei. În conformitate și respectând regulile competiției, dacă două sau mai multe echipe au același număr de puncte, cea mai bine clasată va fi echipa cu cele mai multe puncte în meciurile directe. Dacă în competiție se joacă un singur meci între echipe, echipa care câștigă meciul este cea mai bună echipă. Așadar, România este anunțată câștigătoarea REC 2017 datorită victoriei împotriva Georgiei'', a precizat pe site-ul său.

 

Citeşte mai multe despre:   rugby,   Romania,   gerogia,   geroge maior
Loading...