Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial și un inel cu diamante: ”Mă logodesc cu...” (VIDEO)

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial și un inel cu diamante: ”Mă logodesc cu...” (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Simona Halep a devenit a 13-a jucătoare care încheie un sezon WTA pe prima poziție a calsamentului și a fost răsplătită pentru performanța sa în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore. Pe lângă trofeul pentru primul loc, românca a primit și un inel cu diamante de la o renumita companie de bijuterii, informează B1 TV. 

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial și un inel: ”Mă logodesc cu...”

"Sunt foarte încântată și emoționată, este o onoare să fiu a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc. 13 e numărul meu norocos. Este un sentiment frumos. Toată munca din acest an mi-a fost răsplătită", a declarat Halep. 

Simona este a treisprezecea jucătoare care reuşeşte să ocupe locul I mondial la finalul sezonului, de la introducerea ierarhiei computerizate, în 1975. Românca este de trei săptămâni pe locul 1 WTA. Ea a urcat în premieră pe această poziţie la 9 octombrie, după finala jucată la China Open şi se va menţine pe locul I cel puţin încă 11 săptămâni. 

"Merg acasă în primul rând, de ficare dată când termin un turneu sau un sezon merg acasă. După vacanță mă voi gândi la noile obiective, dar cel mai mare este acela de a câștiga un Mare Șlem", a mai spus Halep. 

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial, la Singapore, dar şi un cadou special - un inel cu diamante de la o renumita companie de bijuterii.
"Nu mă logodesc. De fapt mă logodesc cu tenisul", a spus Halep.
 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep,   trofeul,   inel cu diamante
Loading...