Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Simona Halep, apariție neașteptată la coada de la Ambasada Chinei: Cum a reușit sportiva să ajungă în față (FOTO)

Simona Halep, apariție neașteptată la coada de la Ambasada Chinei: Cum a reușit sportiva să ajungă în față (FOTO)

Un articol de: -
Sport

Surpriză mare pentru cele aproximativ 20 de persoane care stăteau miercuri dimineața la coadă la Ambasada Chinei pentru a obține viza. Simona Halep, alături de mama sa, s-a prezentat de asemenea la reprezentanța diplomatică pentru că are nevoie de viză pentru a participa de la turneele de la Wuhan și Beijing de la finalul lunii septembrie, respectiv începutul lui octombrie.

Notorietatea de care se bucură a ajutat-o pe Simona Halep chiar să "jongleze" coada și să fie prima la rând la invitația celorlalți prezenți care au invitat-o să meargă înaintea lor.

"Chiar dacă am ajuns pe la 7.40 în faţa ambasadei pentru viză, în faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor", a scris Simona Halep pe Instagram, alături de un selfie cu lumea la de ambasadă.


 

Citeşte mai multe despre:   Simona Halep,   coadă,   China,   viză
Loading...