Simona Halep, umilită: A fost filmată în timp ce se dezbrăca! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Simona Halep, umilită: A fost filmată în timp ce se dezbrăca! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Liderul mondial WTA, Simona Halep, a fost supusă unui moment neplăcut la turneul de la Cincinnati. Sportiva a fost filmată în direct în timp ce se schimba de tricou.

Incidentul a avut loc la finalul celui de-al doilea set al meciului cu Ajla Tomljanovic, în timul unui time-out medical cerut de croată,scrie gsp.ro.

Halep a mers pe culoar pentru a îmbrăca un tricou uscat însă a fopst filmată chiar în momentul în care sportiva se dezbrăca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Grecia va taxa cu 15% profiturile multinaționalelor și pe cele ale marilor companii elene
23:43 - Joe Biden, într-un spot de campanie: „Sunt foarte tânăr, energic și chipeș!” (VIDEO)
23:20 - Brașov: Bărbat de 35 de ani, arestat după ce și-ar fi violat în mod repetat nepoata de 5 ani
22:59 - A murit un primar PSD. Vergil Sârbu era la al patrulea mandat
22:36 - „Dreptatea a prevalat”. Avocații care au câștigat pentru România procesul Roșia Montană: „Tribunalul a luat în considerare numeroasele provocări de mediu, sociale, culturale și economice cu care s-a confruntat proiectul minier”
22:07 - Marea suferință prin care a trecut Cosmin Cernat. A rămas fără mamă la doar 6 ani: „Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre asta până după 20 de ani”
21:40 - Cazul Roșia Montană | Năsui (USR): „Exact în ziua următoare primei declarații a dlui Ciolacu cum că pierdem procesul, volumul tranzacțiilor a crescut de 20 de ori fix pe acțiunea RMGC” (VIDEO)
20:57 - Nicușor Dan: Proiectul propriu-zis Roșia Montană a fost un mare caz de corupție, pe care instituțiile statului NU l-au anchetat / Societatea civilă a reacționat la un mare abuz de drept / Declarațiile politicienilor din timpul procesului, iresponsabile (VIDEO)
20:23 - Oana Roman s-a rugat ca Marius Elisei să o înșele: „Mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva. Ies dintr-o relație toxică în care victima am fost eu, nu el” (FOTO)
19:51 - Andreea Tonciu și-a împins de la etaj prietena din copilărie: „Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi” (FOTO)