Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport ”Unșpe metri”. Radu Banciu: Eu nu pot să-i pricep pe demenții ăștia care se uită la meciurile Realului... Sunt aceeași fanfaroni, aceeași mutră de zevzeci - Cristiano Ronaldo ăsta, aceeași escroci la fiecare meci! (VIDEO)

”Unșpe metri”. Radu Banciu: Eu nu pot să-i pricep pe demenții ăștia care se uită la meciurile Realului... Sunt aceeași fanfaroni, aceeași mutră de zevzeci - Cristiano Ronaldo ăsta, aceeași escroci la fiecare meci! (VIDEO)

Un articol de: -
Sport

Dan Bâra și Radu Banciu au vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Unșpe metri” despre calificarea ”cu cântec” a echipei Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor.

”Arbitrii olandezi sunt, în general, hoți și ne gândim și la Charles Corver, faimosul arbitru olandez care are pe conștiință cea mai mare furăciune din istoria fotbalului: semifinala din 1982 de la Sevilla, RFG - Franța 3-3, 6-5 la penalty-uri pentru nemțălăi, când a inventat furtul de mare clasă, ducând Germania cu mâna în finală. 

Tocmai de asta, ieri nu era să-ți dea lacrimile pentru ce a pățit Bayern Munchen. Bayern Munchen, încă o dată, o șandrama, o cazarmă de bandiți, un cuib de viespi care trebuia practic desființat demult, atâta doar că a întâlnit un hoț mai mare, mai pervers. De altfel, anunțasem aceste lucruri pe un ton delicat zilele trecute, spunând că nu e decât o singură echipă care fură mai abitir sezonul ăsta decât Barcelona și este vorba despre Real Madrid.

Real Madrid e cel mai mare hoț din istoria fotbalului, pentru că de asta are 12 Ligi ale Campionilor, că va câștiga. Asta va fi cupa Realului, nici nu mai are sens să te uiți la meciuri. (...)

Eu nu pot să-i pricep pe demenții ăștia care se uită la meciurile Realului... Ce plăcere să ai, Dumnezeule? Sunt aceeași fanfaroni, aceeași mutră de zevzeci - Cristiano Ronaldo ăsta -, aceeași escroci la fiecare meci, aceeași tactică, același stil de joc mizerabil”, a afirmat Radu Banciu.

”Unșpe metri”. Radu Banciu: Eu nu pot să-i pricep pe demenții ăștia care se uită la meciurile Realului... Sunt aceeași escroci la fiecare meci!

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   unspe metri,   Radu Banciu,   dan bara,   Bayern Munchen,   Real Madrid,   meciuri aranjate,   escroci,   fanfaroni
Loading...